Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Loyal Followers !!

Jumaat, 21 Januari 2011

TRAFFIK Aku MELETOP !!!!


Assalamualaikum w.b.t...

Sementara ni,
Traffik di blog aku memberansangkan lah..
kadang kadang naik, kadang kadang turun..
depend on time la..
Kalau entri Hot !!
memang traffik aku mencanak naik persis Gunung Kinabalu..
cuma blogger 'Otai' jer yang mencanak traffik bak, Gunung Everest..
Betul tak wahai blogger blogger otai seperti, Ben Ashaari, Joegrimjow, cik Epal !!
almaklum la, aku baru jer bergelar sebagai blogger 
selama 3 minggu dan 4 hari..
aku rasa sekejap jer kan...
tetapi, pencapaian sekarang bagi aku adalah terbaek !!
daripada mula mula aku buat blog...
belum dikenali.. tapi sekarang, adalah sesetengah blog mengenali aku..
walaupun tidak mendalam kan??

tapi, yang banyak beri ilmu pada aku,
yang aku anggap sebagai sifu la kan??
ialah brader Pucheh ..
korang boleh la klik kat blog dia ..
dan dia ada gak la ajar aku serba sedikit mengenai blog !!
apa apa pun bro Pucheh, thanks a lot la..hehehe

Pada blogger blogger baru, 
just bersabar untuk meningkatkan traffik...
tetapi mesti rajin blogwalking...
baru la traffik di blog kita meninggkatkan??
hehehe

p/s: masih dalam proses belajar...
dan selalu blogwalking.. so, rajin rajinkan la diri tu..hahaha

14 Kepochi:

nub berkata...

bagus2..hehe..
aku pon banyak g tataw lagi...belajaq2,xdak rugi an..

Punca Utama | PU berkata...

@nub

den pun kena belajar gak daripada brader nub ni..hehe byk ilmu belum aku amik..hahaha

muas berkata...

caner nk check trafiic,.ajar,.=(

Cik Nin berkata...

Waaahhh...bestnya...
cik nin pun baru jgk dlm dunia blog ni.
masih byk bnda lg xtau...
mintak tlg ajar jgk ye... mekacih.. =)

Punca Utama | PU berkata...

@muas

check traffik, macam mana nak ajar erk... sebab saya pun blogger baru gak..hehehe
sama sama la kita belajar k..

Punca Utama | PU berkata...

@Cik Nin

ala, kita sama sama blogger baru..hehehe
sama sama la kita belajar k..hehehe

Lelaki Ini berkata...

hhuh
selmat dtg ke dunia blogger...
smoga sukses yerk n dapat ramai visitor baru trafic mencanak naek macam gunug everest!

Bay berkata...

Wow! Very interesting blog you had here! Wish to connect with you on Google Friend Connect! Cheers! =) (http://whimsicalss.blogspot.com/)

Miecyber berkata...

Congratss..

Dana 1MDB : Q & A

Mr. TN_SkY berkata...

hehehe..congrats bro :-0 memang layak anda dpt..dgn usaha anda hehe

iqbalhakimi berkata...

happy blogging bro =)

Hanim Mahali berkata...

teruskan blogging... Ganbate!

Punca Utama | PU berkata...

@ Lelaki ini , miecyber , Mr. TN_SkY , iqbalhakimi, Hanim Mahali

thanks a lot la..hehehe
akan berusaha lebih berjaya..hehehe

Mas berkata...

btul tu kita kena rajin blogwalking kalau tidak mana orang nak kenal kita kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...