Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Loyal Followers !!

Rabu, 5 Januari 2011

Award untuk follower ke 10 !! [ Annyss ]


Assalamualaikum w.b.t ...
Baru je buat blog dah gatal2 aku nak buat award kan.. hahaa
baru 10 follower dah berlagak nak buat award..
apa2pun thanks pada follower2 yang sudi meng'follow'
blog ini yang tak seberapa ni..

Annyss!!
Ada 3 soalan untuk Annyss!!

1. Nyatakan 3 jenis makanan kegemaran awak


2. Senaraikan 3 blog yang paling best untuk saya follow aka view !!


3. Apa yang menyebabkan awak mengfollow blog saya yang tak seberapa ni??


p/s: selamat mencuba. ni link blog annys... korang boleh la tgk2.. jgn lupa follow annyss sekali k..hehehe

1 Kepochi:

annyss berkata...

thanx ya cz bg award.. yeay.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...