Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Loyal Followers !!

Jumaat, 28 Januari 2011

Kebaikkan & Keburukkan UjiBakat AF9 Online !!


Assalamualaikum w.b.t..

Ujibakar online untuk Akademi Fantasia musim ke-9 (AF9)
telah TAMAT sejak 26hb Januari 2011.
Korang boleh tengok aksi aksi 
UjiBakat yang telah dilakukan 
oleh Bakal pelajar AF9 jika terpilih 
di Youtube...
Macam macam aksi dan gelagat aku tengok 
pada diorang yang beriya iya mengujibakatkan diri diorang secara online..
ada yang aku bangga, ada yang sedih, ada yang nak ketawa..
itu tak bermakna aku memuji atau menghina bakat bakat diorang..
yerla kan, AF kali ini adalah musim terakhir dan peluang terakhir
untuk siapa yang ingin menjadi bintang Mee Segera kan?

Kebaikkan AF9 membuka peluang UjiBakat Secara online ni,

1. Ramai muka muka baru yang akan menjadi bintang
seperti Ana Raffali..
2. Tidak membuang masa terlalu banyak untuk beratur panjang.
3. Menjimatkan kos untuk buat sesi UjiBakat secara Live.

Keburukkan AF9 membuka peluang UjiBakat Secara online ni,

1. Akan terdapat peserta yang akan mengeditkan suara yang
tak berapa merdu menjadi merdu..
(Zaman dah moden, semua boleh jadi kan?)
2. Akan menyebabkan, Peserta yang UjiBakat secara Live tidak dipilih.
3. Akan menyebabkan ramai yang iri hati aka Frust la..hehe

ada 2-3 Video UjiBakat yang aku rasa 
bakal melayakkan diri untuk menyertai AF9.

Seperti :


Syam Kamarul


Soffizzan


Zaki Zainal

p/s: Pada aku, sesiapa yang bakal terpilih tu, Good Luck...
Jangan jadi Artis Mee Segera, hanya popular di AF,
bila keluar AF, hampeh !! okay...hehe


2 Kepochi:

NOOR FATIN berkata...

aah kan. ada jugak keburukannya. baik pegi scara live je.. hoho

Punca Utama | PU berkata...

@NOOR FATIN

yup, ada lagi tu.. tapi tak dapat lak idea yang banyak..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...