Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Loyal Followers !!

Sabtu, 15 Januari 2011

BLOGGER GEGARKAN 'U' !!


Assalamualaikum w.b.t..

Alamak, aku ketinggalan bas la..
almaklum la... terlupa nak join Segmen brader BenAshaari kita.
apa apa pun, harap diterima untuk meng'join' segmen ni..

soalan yang perlu aku lengkapkan adalah :

Sila lengkapkan ..
Belajar mana ? Jurusan ? Tahun ?
Asal mana ? Umur ?
Kenapa amik jurusan itu ?
Cita cita .. peewwittt ..


Belajar kat Open University Malaysia ( OUM )
Jurusan Diploma in Banking and Finance Management.
tahun ini adalah tahun terakhir aka final..
 (yeahh, nak habis..tp kena struggle sikit..)
Sebab ambil jurusan ni, berminat !!
Cita cita, of course la nak berjaya..hahaha
tak ada lah.. maybe exec dalam sesebuah syarikat terkemuka di Malaysia @ di dunia..

p/s: itu sahaja dari aku yang tak seberapa...
harap brader BenAshaari menerima permohonan yang ketinggalan bas..hehehe

Sesiapa yang nak join, di persilakan klik kat sini.

8 Kepochi:

Mknace berkata...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

singgah pagi dari mknace unlimited">mknace unlimites

Punca Utama | PU berkata...

@Mknace: terbaek..!! :)

Mknace berkata...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

singgah malam dari mknace unlimited

~syazwanie~ berkata...

salam blogger u..
bez nye da final year..
gudlak ye..

Punca Utama | PU berkata...

@Syazwanie

tq la..ni kena struggle sikit.. almaklum la..hehehe apa apa pun thanks...

Abhamz berkata...

salam, tahniah krn blog anda yg menarik ni berjaya menjadi pilihan En Ben dlm segmennya yang glamour.

Punca Utama | PU berkata...

@Abhamz

thanks la.. tu la saje menyibukkan diri join segmen tu... apa apa pun thanks.. blog anda juga menarik !! :)

Azrul Hisham berkata...

salam ziarah dari blog ben :)

semoga berjaya dalam bidang yg diceburi (^_^)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...