Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Loyal Followers !!

Jumaat, 28 Januari 2011

Awas Google Bakal Menggegarkan MALAYSIA !!


Assalamualaikum w.b.t..
semalam aku ada baca akhbar Kosmo 
yang bertarikh 27 Januari 2011.

KUALA LUMPUR -Google Inc. (Google) kini mencari tenaga kerja tempatan
yang bersifat analitikal dan pintar dalam pelbagai bidang untuk melengkapkan komitmennya
dalam mengembangkan rangkaian perniagaan antarabangsanya melalui
pembukaan operasi baru di Kuala Lumpur.

OMG !! Really...
siapa yang masih mencari kerja,
atau berminat untuk berkhidmat bersama
Syarikat ternama seperti Google ni...

Untuk maklumat lanjut mengenai peluang pekerjaan itu boleh didapati
di laman web www.google.com.my/jobs

p/s: nak try juga ni.. tapi layak ke tak erk?? hehehe

2 Kepochi:

Mr. TN_SkY berkata...

wah..unluckily SKY msih belajar ahaha =_=
try2 spe yg ade kelayakan tuu lolx

ha..bro.:-) Ur link SkY dah msukkan dlm link exchange.. :-) Ini reward sebab kamu komen kasi idea ritu ye..:-) thanks..Komen kamu sangat membantu budak baru dalam dunia blogging nie =_=...Harap tidak jemu melawat pondok kecil...Dan SkY drop komen here too ye hehe..
JELAS SAHABAT BUKAN SEBARANG SAHABAT, SAYANG SEMUA

Punca Utama | PU berkata...

@Mr. TN_SkY

thanks bro..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...