Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Loyal Followers !!

Khamis, 13 Januari 2011

Contest Sixtysix Lurvelurve Giveaway !!


Assalamualaikum w.b.t..

Saat bahagia bersama keluarga pada hari raya tahun lepas..
sebab semua keluarga, saudara, sepupu, pakcik, makcik..
semua join... memang kenangan yang tidak dapat aku lupakan sampai bila bila..
yerla.. tak pernah keluarga aku berkumpul macam ni..
the best moment..

kawan yang di tag !!





Syarat-syarat penyertaan:

1- haruslah jadi follower blog ni.. kalau x cm ner Na nak jenguk2 blog korunk kan..
2- buat satu entry pasal GA ni dengan tajuk n banner sekali dan link kan juga entry ini.. ke dalam entry korunk..
3- comment di entry ini berserta nama (xkisah la nama glamer ke haper) beserta link ke entry anda (berkaitan ini)...
4- dlm entry korunk, korunk kena sertakan satu perenggan cerita detik terbaek korunk mser korunk bersama family...
5- kemudian tag 3 orang rakan anda. ( lebih pun boleh)
6- tarikh tutup GA ni sampai 25 February 2011..



1 Kepochi:

^mISz MatAHarIEy^ berkata...

u r lucky number 3... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...