Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Loyal Followers !!

Ahad, 9 Januari 2011

Jom BerForum Komuniti !! SyoknyerBlogging !!

Assalamualaikum w.b.t ...
Jom la Join Forum Komuniti ni...
tak kisah la pada blogger junior ke, senior ke, terlebih senior ke??
jom la ramai2 memeriahkan lagi forum ni...
tak rugi kalau kita join.. sekurang2nya dapat juga kita berkongsi pendapat..
belajar mengenai dunia blogging ni..

Bukan itu sajer...
korang boleh promosikan blog2 korang kat sana..
boleh berkenalan dengan ramai kenalan2 baru..
aku dah banyak join forum2 lain..
<<banyak ker??>>
baru je 3-4 forum..
tapi ini adalah yang sesuai la..
so ~ Jom la Join !! 
tunggu apa lagi k..

Klik Sini : SyoknyerBlogging

Harap juga, rakan-rakan blogger dapat membantu
mempromosikan forum ini kepada rakan-rakan blogger yang lain..
kerjasama sama korang amat la aku hargai..
bak kata pepatah melayu..
' Sharing is Caring '

'SELAMAT BERFORUM'

2 Kepochi:

SobriMansor berkata...

Join jangan tak join...hehehe

Punca Utama | PU berkata...

hhehe... join jgn x join...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...