Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Loyal Followers !!

Khamis, 13 Januari 2011

Segmen BEN ASHAARI BUAT BLOGGER BARU [2011] !!


Assalamualaikum w.b.t..

Wahh !! kali pertama aku join segmen Bro Ben Ashaari ..
yerla.. bagi blogger baru macam aku nak berkecimpung arena ni..
dengan aku kekeringan idea nak buat entri apa..
sekali, aku tengok bro Ben Ashaari kita buat segmen
Khas untuk blogger2 baru macam aku..hehe
kalau korang dikategorikan sebagai blogger baru..
boleh jer join.. meh klik sini .

1. Kenapa buat blog..

sebab nak cuba benda baru.. dan pengaruh kawan-kawan..
yerla.. sekarang dah ramai yang sudah ada blog..
karang dikatakan ketinggalan zaman.. betul tak?? hehe

2. Blog yang wajib dan selalu akan singgah..

Of couse la..
Blog Bro Ben Ashaari..
Sebab, banyak entri-entri yang menarik..
 [menyokong blogger baru macam me]

yang lain-lain seperti ,

[banyak info-info menarik]

[semua entri-entri yang simple & sempoi]

p/s: itu saja untuk hari ni..cewaahh..
sebenarnya nak cari idea lagi nak buat entri-entri yang menarik..
apa-apa pun thanks Bro Ben Ashaari..
beri peluang pada blogger-blogger baru macam saya !!

1 Kepochi:

♥yaya budak suka embun♥ berkata...

salam kenal :)

jemput singgah http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/2011/01/blogger-gegarkan-u.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...