Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Loyal Followers !!

Selasa, 18 Januari 2011

Gathering Paling Hangat tahun 2011 !!


Assalamualaikum w.b.t...

Geng geng Blogger !!
jom la ramai ramai kita memeriahkan lagi Gathering
paling Hangat dan Sensasi tahun ini...

kalau korang nak join, boleh call @ sms pada no yang tertera di flyer diatas
atau korang boleh contact
 Naim Noor Alim = 0192080447 untuk memudahkan urusan pengiraan ahli yang join !!
  
Tentatif Program:

10.30 am: kumpul kat bowling
11.30 am: bowling jap reramai. 
01.00 pm: makan time. 
02.00 pm: Ice Breaking (beborak)
03.30 pm: bersurai

Sapa nak join jom la...hehhee
tak salah kita merapatkan silaturahim antara blogger baru dan lama..hehe

p/s: aku nak join gak.. tapi masih dalam perhitungan..hehehe

2 Kepochi:

Pisyek berkata...

feymes la mamat naim nih nanti.. reramai kopipes nombor dia... haha.. xD

http://www.pisyek.com/

Punca Utama | PU berkata...

@Pisyek

saya cuma copy paste dari blog brader the Garang..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...