Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Loyal Followers !!

Isnin, 31 Januari 2011

Nuffnang Ku Terbaek !!


Assalamualaikum w.b.t..

Wah, akhir nya hari ni baru aku check akaun Nuff aku..



Thanks Mr. Nuff !!
walaupun earnign aku tak seberapa tp..
boleh la tahan atas usaha aku selama sebulan..
baru sebulan k... tak macam otai otai lain...
confirm Earning meletop sana meletop sini...
keebbbaaabbboommmm!!!
aku cuma earning persis mercun kecil meletop !!
tapi aku tetap syukur beb.. 
'Rezeki jangan ditolak, Maut jangan dicari'

pada Blogger bloger baru, 
rajin rajinkan lah diri korang tu,
meng'Blogwalking' ke blog blog lain...
jangan Blogwalking semata mata mahukan followers yang ramai..
tapi blogwalking untuk mempelajari info info @ ilmu dari blogger Otai..
jangan memaksa orang lain untuk follow blog kita..
biar orang follow kita secara suka rela dengan karya kita..
itu lebih membanggakan...
walaupun aku ni, rajin Blogwalking.. dan mengfollow blog orang..
aku tak paksa orang lain untuk follow blog aku yang tak seberapa..
sory la, walaupun aku baru sebulan jagung, dah pandai nak beri nasihat..
confirm, ramai tak suka kan aku kan kan??hehehe

p/s: Alhamdulilah dengan rezeki yang ado..heheh

4 Kepochi:

namaku rahmat berkata...

aku lum dpt pape lg... anyway congratz bro

Punca Utama | PU berkata...

@namaku rahmat

thanks bro...
inshaAllah nanti dapat la tu..hehehe
kesabaran itu penting..hehehe

Siti Fatimah Fuzz berkata...

tahniah2...cik siti dulu pun cam tuu gak...
u tunggu la beberapa hari lagi...akan dapat BE plak...wait n see

Punca Utama | PU berkata...

@Siti Fatimah Fuzz

thanks CikSiti..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...