Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Loyal Followers !!

Selasa, 18 Januari 2011

Apa Di Dalam Backpack Anda?? Ada Bom Tangan C4 !!

Assalamualaikum w.b.t..

dengan malam yang sepi ni...
aku mengatalkan tangan untuk join Segmen dari Brader Garang kita..
Kalau korang nak join gak Segmen terbaru ni..
Jom la.. Free of Charge je...
Brader Garang kita takkan minta bayaran pendaftaran..hahaha
jangan marah erk brader Garang, gurau jerk..
untuk tarik blogger join segmen brader..
Kalau nak JOIN !! korang boleh klik sini

Ni adalah BagPack aku !!


Kalau tak bawak ni, memang tak sah...
kalau tak macam mana aku nak bubuh barang barang
kepunyaan aku kan ?? hehehe


No 1.. Anak Kesayangan aku ni.. Mr.Inspiron


No 2 is....
Mr.Ventolin.. 


No 3 is...
Mr.Revive

untuk pengetahuan korang...
kalau ketiga tiga benda ni kalau aku tak bawak memang tak sah..
mesti kena ada..
yerla... sebagai pelajar macam aku ni.. dah confirm kena bawak..
the first thing, yang aku kena bawak adalah
Mr. Inspiron, kalau tak ada dia..
mati lorhh... sebab,
Mr.Inspiron ni la benda yang aku beli dengan hasil titik peluh aku tau !!
hahaha.... of course..
barang yang kedua yang wajib ada adalah...
Mr.Ventolin.. kalau tak ada dia..
macam mana nak support penafasan aku..hehehe
biasa la, budak asthma macam aku...
sedih kan?? hehehe
barang yang ketiga wajib adalah..
Mr.Revive ni...
kalau tak, macam mana nak berstyle kan..hahaha
siot jerk statement aku ni... hehe

dan ada lagi 2-3 barang yang perlu ada..
tapi brader Garang cakap hanya 3 barang...
just letak 3 barang yang penting dan ada dalam BagPack..betul tak??hehe

Thanks to Brader Garang,
sebab memberi peluang pada blogger baru seperti aku 
menyertai segmen ni..hahahaha...

p/s: aku dah join, korang tunggu apa lagi...
hadiah menarik menanti anda..hahaha
macam menang sebiji Myvi lak kan??hehehe

8 Kepochi:

the garang berkata...

haha. takkan myvi lak kot. mati aku. jangan la panggil brader. aku pun baru. lagi baru dari kau kot. haish.

btw thanks ye sbb buat segmen ni. :D

~ch@wi~ berkata...

yg no 3 tu yg x leh tahan..hahaha...


Segmen Baru: Dapat Jawab Teka Teki, Aku Promote Blog Korang

nub berkata...

sembur lada ada? hahaha

Punca Utama | PU berkata...

@the Garang

nama pun gempak, kena la respect.. tak salah respect each other kan?? hehehe

@~ch@wi~

no 3 tu la kena ada..hahaha.. kdg2 dah sampai kat luar, rambut jd kering.. so, diwajibkan ada.hehehe

@nub

tak ada la bro.. nanti aku try tanya akak aku, kalau2 dia ada.. nnti aku bawak sekali..hahaha


to all, thanks jenguk2 blog aku yang tak seberapa ni..hahaha

iniialahaku berkata...

bnyak tul dalam beg ko ek...ko nk g mnala ni siap ngn gel agi..haha

Punca Utama | PU berkata...

@iniialahaku

aku kn poket bergerak mcm doreamon..hehehe

Kembang Perawan 3288 berkata...

ok asma ke? hmmmm take care.

Punca Utama | PU berkata...

@Kembang Perawan 3288

Yup, Asthma... kalau takde Mr.Ventolin ni... tak tahu la macam mana ruper aku nnti..hehehe
thanks yeah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...