Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Loyal Followers !!

Ahad, 23 Januari 2011

Adakah Anda Penyokong Israel Laknatullah !!


Assalamualaikum w.b.t..

Thanks to cik eira n the Garang ..
kerana sudi meng'share'kan kepada semua umat islam 
di Malaysia mahupun di Dunia sekalipun..
yang penting untuk menyedarkan semua blogger blogger 
agar dapat menyebarkan berita sensasi ni !!

aku rasa korang pun tak tahu benda ni..
termasuk la aku..
thanks a lot la pada blogger dua orang di atas..
nasib baik, hari ni dok blogwalking.. nampak entri ni terus nak buat..

Buka komputer/laptop anda pada direktoriC:\Program Files\Microsoft Office\MEDIA\CAGCAT10, cari gambar bernama J0285926 .
Anda akan ditemukan dengan gambar Lambang/bendera zionis Israel lengkap (persis dengan warna aslinya) dengan lilin (sarana ibadah mereka)

HAPUS!
Gambar tersebut ada disemua PC di seluruh dunia.
SEBARKAN SEMAMPUNYA.. jika korang bukan penyokong ISRAEL LAKNATULLAH !!

Alhamdulilah...
aku dah buangkan gambar gambar tersebut...
kalau boleh buang secepat yang boleh k...
yerla, kita tak nak la bersekongkol dengan diorang kan??
so, Wajib utk korang lakukan !!
Ayuh Ayuh !!
kalau korang tak pasti macam mana gambar tu, just tanya aku,
The Garang ataupun cik eira sendiri k...
kitaorang sedia membantu !!

p/s: jauh jauhkan la.... sesiapa yang nak share dibenarkan... tak payah minta kebenaran..
untuk kebaikkan kita semua !!

3 Kepochi:

Tengku Nizam berkata...

ooo ..

gabanMorka berkata...

wuyoo...xpernah tahu pon aku

nazrul ashraff berkata...

hoho..thanks 4 da info..td check kat my sis punya lappy..haha..dy da arrange sgala2 ny kat lappy dy smpai x ley cri dah bnd 2 .da x d kot..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...