Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Loyal Followers !!

Ahad, 13 Februari 2011

Muslihat Paku dan Belacan ?? OMG !!!

Assalamualaikum w.b.t....
apa nak jadi dengan mereka ni....
rupa rupa nya, ada udang di sebalik mee rupanyer mereka ni...

bak kata pepatah,
' Sepandai pandai tupai melompat, Akhir nya jatuh ke tanah juga'
maybe pepatah ini, sesuai diberikan kepada mereka..
akhir nya muslihat mereka terbongkar juga..
dont play play k...
jangan ingat orang Malaysia mudah diperbodohkan..
dengan muslihat korang tu...

Jika korang nak tahu cerita selanjutnya..
korang boleh Klik sini.

p/s: Orang Malaysia pantang dicabar !!
jangan la memperbodoh2kan kami lagi..
thanks..

5 Kepochi:

a n a s t a s y e a berkata...

Ooooo .. macam tu ke citenya ..

anastasyea's latest post .. Kereta Hampir Terbabas Masuk Longkang ..

MrCongeniality berkata...

i am sorry if i am not sensitive enuf about this issue.

but..so what if they are mormons
ataupun pentabligh mormons..?

dat is their job.
alangkan nabi Muhammad pun x pernah halang org dari agama lain untuk menyampaikan gama diorang.

soal pasal org islam nak terjebak masuk mormons ke x...bukan terletak kat tgn diorang.

but tahap iman org islam tu sendiri. kalau x cukup ilmu agama...dan iman x kuat. habis la.

kdg2 umat islam kat malaysia ni..bila dpt isu mcm ni jer, tuuu dia..melenting bagai nak rak. siap kononnya nak menegakkan islam. nak tegakkan islam amender kalau semayang 5 kali pun x cukup..??

bukan ke semayang tu tiang..??

apa yg aku nak tekankan dekat sini....
x salah kalau setakat nak bergaul...dan amik apa yg baik dari dia....and video2 dia dlm utube tu. its not all bad.

rasulullah pun ada ckp..walaupun benda yg dtg tu dari yahudi pun...kalau baik....boleh amik.

contohnya mcm perangai masyarakat jahilliyah yg sangat memuliakan tetamu...rasulullah suruh kita contohi.

pahami konsep hak org islam dan bukan islam dan batas pergaulan.
lepas tu...kalau nak melompat...lompat la.

Punca Utama | PU berkata...

@ MrCongeniality

thanks bro atas pandangan ko..
aku juga terima beb...
tetapi dengan apa yang dia nak mengelirukan kita ni.. bukan nya aku nak halang 100%.. just bgth jgn kita terpengaruh dengan ajaran yang mereka bawa.. yes, aku juga belajar juga slang Amerika dari diorang untuk pengetahuan aku.. tetapi jika dengan apa yang kita tak kisah tu diorang ambil kesempatan susah la juga.. Dunia sekarang dengan dulu lain...

apa apa pun, aku terima komen ko sebagai kebaikkan semua..okay..
chillss.....

Mr. TN_SkY berkata...

hurm..thanks for da info..=_=.

Panas! Valentine Days Vs Maulidur Rasul??

RR berkata...

@PuncaUtama : Terima kasih kerana mengeshare link ke blog ADB. Harap anda puas hati dgn kandungan blog kami

@MrCongeniality : Setuju dgn pendapat anda. Alangkah indahnya kalau pihak penguatkuasa undang-undang 'agama' berfikiran seperti ini. Barulah selamat check in hujung minggu. lulz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...